Knygos diena

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-04-04
  • Kategorija: Pranešimai

Balandžio 1-ąją Balsių mokykloje vyko „Knygos diena“. Garsiausiai šventė 1-4 klasių mokiniai, virtę knygų personažais. 

Pirmos pamokos metu 1-3 klasių mokinius klasėse aplankė auklės Merės Popins ir Makfi, kurios ieškojo išdykėlės Pepės ir skaičiavo knygų personažus klasėje. Vėliau visos klasės pradinejė mokykloje žaidė Kahoot viktoriną „Knygos diena“ ir stebėjo teatro būrelio pasirodymą „Hogvartso sveikinimas Knygos dienos proga“.  Aktyviausiai persirengusios klasės dalyvavo pamokoje „Merės Popins dirbtuvėlės“, o Kahoot viktorinos nugalėtojai jau pradėjo planuoti pamoką su mūsų mokyklos geografijos mokytoju, knygos „Mano kelias į sėkmę“ autoriumi Mantu Karanausku.

4 klasių mokiniams tą dieną linkėjome sėkmės dalyvaujant Standartizuotų testų patikrinime, tačiau ir jų neapleido linksmybės: mokyklos bibliotekoje jų laukė fotosesija, buvo pildomas ilgiausias „Sugalvok norą - išpildysime“ pageidaujamų įsigyti knygų sąrašas, ketvirtokai žaidė Kahoot viktorinoje „Knygos diena“ ir, galiausiai, buvo pakviesti į teatro būrelio pasirodymą - ištrauką pagal  L.M. Alcott „Mažosios moterys“.

Linksmybės tęsėsi visą dieną, o bibliotekose tirpte tirpo saldumynų atsargos. O iki šiol mokyklų sienas puošia vaikų parengtos mėgstamiausių autorių parodos. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos