„Auksinė plunksna“

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-06-14
  • Kategorija: Pranešimai

Siekiant ugdyti atsakingą požiūrį į gimtosios kalbos vartojimą, aukštesniuosius mokinių raštingumo gebėjimus bei paskatinti mokinius rašyti be klaidų, š. m. balandžio 27 d. progimnazijoje buvo organizuotas 5 klasių mokinių diktanto konkursas „Gimtųjų žodžių apkabintas“. Jame dalyvavo 13 raštingiausių progimnazijos penktokų.

I vietą progimnazijos konkurse laimėję mokiniai Tautvydas Kiselis (5G) ir Ainis Zaremba (5C) gegužės 12 d. atstovavo mokyklai Vilniaus miesto 5 klasių mokinių diktanto konkurse „Auksinė plunksna“.

Nuoširdžiai sveikiname mūsų progimnazijos mokinį Tautvydą Kiselį, Vilniaus miesto penktų klasių mokinių lietuvių kalbos diktanto konkurse „Auksinė plunksna“ laimėjusį III vietą.

„Džiaugiuosi, kad dalyvavau 5 klasių mokinių diktanto konkurse „Auksinė plunksna“. Manau, kad dalyvavimas olimpiadose ir konkursuose yra geras būdas pasitikrinti savo žinias, įsivertinti ir išmokti naujų dalykų. Dėkoju savo mokytojai Ilonai Gustienei už palaikymą ir pagalbą ruošiantis šiam konkursui“, – Tautvydas Kiselis.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos