Tinklinio turnyras

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2023-01-03
  • Kategorija: Pranešimai

Šių metų gruodžio 22-osios sportiškiausieji aštuntokai labai laukė, nes jau tapo tradicija prieš pat Kalėdas organizuoti 8 klasių komandų tinklinio turnyrą. Kadangi tinklinis tapo bene labiausiai populiaria sporto šaka progimnazijoje, tad ir varžybose buvo sudaryta galimybė mokiniams žaisti kiekvienai komandai su visomis aštuntokų klasėmis. Turnyre įtampos netrūko: ne visiems kamuolio servavimas pavykdavo, varžovų smūgiai ir šuoliai stipresni, ne visi planuoti klasės žaidėjai susirinko dėl ligos. Bet labiausiai džiugino visų  gražus ir darnus komandinis žaidimas, sėkmingi smūgiai, kamuolio servavimai ir perdavimai, gražūs šuoliai, vienas kito palaikymas. O koks žiūrovų palaikymas ir aplodismentai! Klasių vadovės Sofja ir Asta taip pat linkėjo kuo geriausios kloties savo auklėtinių komandoms. Po atkaklios kovos išaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai:

I  vieta - 8F
II  vieta - 8C
III  vieta - 8E

Nuoširdžiausiai sveikiname ne tik prizininkus, bet ir visus žaidėjus, atidavusius savo jėgas už komandos sėkmę.

Norėtųsi labiausiai pasveikinti 8F klasės komandą, kuri visas varžybas žaidė ne pilna komanda. Akvilei Ruščilaitei su vaikinais teko didžiulis krūvis pergalės link.

Varžybose teisėjavo ne tik fizinio ugdymo mokytojai bet ir dvi tinklininkės-profesionalės: buvusi tinklininkė, mokyklos direktorė Virginija Giršvildienė bei visuomenės sveikatos specialistė Auksė Vizeraitė.

Linkime visiems mokiniams tobulėti, žaisti ir mylėti tinklinį!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos