„Mokykla be sienų“

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-09-15
  • Kategorija: Pranešimai

Mokykla nuolat ieško formų kokybiškam ne tik gamtamokslinio, bet ir bendrojo ugdymo įgyvendinimui, įgyvendina inovatyvias strategijas, diegia naujoves.

Šį rugsėjį Balsių progimnazijoje  mokymosi aplinkas papildė naujos edukacinės erdvės: dvi erdvios ir spalvingos lauko klasės. Mokytojams sudarytos galimybės pamokas iš tradicinių kabinetų perkelti į lauko klases, pasitarimus bei diskusijas organizuoti patraukliau. Pamokų ir veiklų perkėlimas už mokyklos sienų, į naują, neįprastą erdvę, leis į mokymo(-si) procesą įnešti naujų atspalvių, mokiniams tai bus dar viena motyvacinė priemonė. Pastebime, kad mokantis kitose erdvėse, mokiniai aktyviau įsitraukia, geriau išmoksta, mokymasis tampa patrauklesnis, kupinas gerų emocijų, ypač, kai tai vyksta gamtoje.

Rugsėjo 1-ąją vyko šventiškas lauko klasių atidarymas: šventės svečiai išbandė lauko klasės suolus, Metodinė taryba parengė stendą apie savo veiklą, o mokiniai nuo pat pirmųjų mokslo dienų jau džiaugiasi pamokomis naujose lauko klasėse. 

Džiaugiamės įgyvendinta idėja ir dėkojame už pagalbą bei finansinę paramą įgyvendinant lauko klasių projektą mokyklos pastato priežiūrą atliekančiai bendrovei UAB „Balsių mokyklos SPV“.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos