Oratorių konkursas anglų kalba „I Have a Dream“

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2023-02-27
  • Kategorija: Pranešimai

Mūsų mokykloje vasario 24 dieną svečiavosi gausus būrys aštuntų klasių moksleivių iš Kauno LSMU gimnazijos. Jie, kartu su mūsų aštuntokais, dalyvavo tarpmokykliniame oratorių anglų kalba konkurse „I Have a Dream“.

Dvišalio konkurso idėja kilo šių ugdymo įstaigų anglų kalbos mokytojoms Jūratei Radavičiūtei ir Astai Antulienei, susitikusioms JAV ambasados 2022 m. globotoje konferencijoje Atėnuose, sukvietusioje virš 80 SUSI programos absolventų.

Konkurso metu M. L. King’o kalbos įkvėpti dalyviai kalbėjo apie tai, kas juos neramina ir apie ką jie svajoja. LSMU gimnazistus ruošė mokytojos Vytautė Erkes ir Jolanta Lėdgaudaitė, o Vilniaus Balsių progimnazijos mokinius -  Dovilė Šarkūnaitė, Jurgita Miškinienė ir Asta Antulienė.

Prie kompetetingos komisijos, sudarytos iš Balsių progimnazijos (Gerdos Smirnovės, Vaidos Stanevičienės, Gitos Merkytės) ir LSMU gimnazijos (Jūratės Radavičiūtės) mokytojų prisidėjo mūsų mokyklos direktorė Virginija Giršvildienė ir garbinga JAV ambasados diplomatė Rebecca Young.

Pirmą vietą savo įspūdingais oratoriniais gebėjimais iškovojo LSMU gimnazistė Gustė Šileikaitė. Antrąją - Milda Martynaitytė (LSMU gimnazija). O trečią prizinę vietą pasidalino  Rokas Žerlauskis (LSMU gimnazija) ir Žemyna Bartkutė (Vilniaus Balsių progimnazija).

Nuoširdus ačiū visiems prisidėjusiems prie renginio (ypatingai Dovilei Šarkūnaitei ir Jurgitai Miškinienei) ir su nekantrumu laukiame kitų metų, kai vyksime į svečius į Kauno LSMU gimnaziją. Ir tegu pildosi visų svajonės!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos