5-8 klasių mokinių biologijos olimpiada

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2023-05-31
  • Kategorija: Pranešimai

Šį pavasarį mokykloje vyko XVI Lietuvos 5-8 klasių mokinių  biologijos olimpiados I turas.

Mokiniams puikiai sekėsi. Tarp 5-tų  klasių geriausiai žinias parodė 5B klasės mokinė Karilė Matuzonytė, iš 6-tų klasių - 6C klasės mokinė Adelė Krivcovaitė, iš 7-tų klasių - 7E klasės mokinė Liepa Borevičiūtė ir iš 8-tų klasių - 8C klasės mokinė Goda Miškinytė. Mokinės dalyvavo ir II olimpiados etape tarp Vilniaus miesto mokyklų. Mokinės pasirodė nepriekaištingai. Goda Miškinytė iškovojo I vietą, Karilė Matuzonytė džiaugėsi II vieta ir Adelė Krivcovaitė nusipelnė III vietos. Džiaugiamės  jų pergalėmis. Goda ir Karilė buvo pakviestos dalyvauti XVI Lietuvos 5-8 klasių mokinių biologijos olimpiados respublikiniame ture. Užduotys buvo sudėtingos, kūrybinės ir nenuspėjamos. Goda Miškinytė, atstovaudama 8 klases, iškovojo III vietą. Nuoširdūs sveikinimai nugalėtojoms!

Norime padėkoti už sudarytą galimybę mokiniams ir mokytojams dalyvauti XVI Lietuvos 5-8 klasių mokinių biologijos olimpiados respublikiniame ture, organizuojamame Lietuvos biologijos mokytojų asociacijos.

Tikimės, jog olimpiada paliko neišdildomus įspūdžius mokiniams ir jų noras tobulėti kils tik aukštyn. Buvo smagu matyti tuos mokinius, kurie dalyvauja respublikiniame olimpiados ture, kas parodo nuoseklaus darbo rezultatus. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos