Nuo kovo 1-osios prasideda priėmimas į sostinės mokyklas

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-02-28
  • Kategorija: Pranešimai

Nuo kovo 1 d. prasideda elektroninė registracija į Vilniaus mokyklas 2022-2023 mokslo metams, taigi ir į Vilniaus Balsių progimnaziją. Elektroninius prašymus bus galima teikti iki gegužės 31 dienos, tad skubėti nereikia – prašymo pateikimo laikas neturės jokios įtakos pirmumui. 

Pateikti prašymą yra paprasta ir patogu – tereikia užsiregistruoti svietimas.vilnius.lt, jungiantis per elektroninę bankininkystę ar kitą el. atpažinimo priemonę.

  • El. prašymus turi pateikti būsimųjų pirmokų, taip pat keičiančių mokyklas, pereinančių iš progimnazijų į gimnazijas, atvykusių gyventi į sostinę mokinių tėvai.
  • Mokiniai, kurie pereina mokytis į aukštesnio lygmens programą – penktą klasę toje pačioje mokykloje, mokyklos vadovui pateikia laisvos formos prašymą. Mūsų mokyklos 4-ų klasių mokiniai iš klasių vadovų gegužės mėnesį gaus laisvos formos prašymą, kurį, pageidaujant tęsti mokymąsi mūsų mokyklos penktoje klasėje, reikės užpildyti. (Pereinant į kitas klases (pvz., iš pirmos į antrą, iš antros į trečią, iš septintos į aštuntą ir kt.) prašymų pildyti nereikia. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos