Sveikos gyvensenos konkursas ,,Sveikatiada“

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-12-08
  • Kategorija: Pranešimai

Š.m. gruodžio 6 dieną  į sveikos gyvensenos konkursą „Sveikatiada“ susirinko energingi ir žvalūs šeštokai, kurie ne tik gali papasakoti, kaip reikia sveikai gyventi ir maitintis, bet ir patys tuo gyvenantys ir deklaruojantys tai savo energija bei operatyvius mąstymu.

Konkurso dalyviai sutiko pasidalinti su bendraamžiais apie vitaminų, mineralų, subalansuotos mitybos bei vandens naudą organizmui. Kiek laiko turi mokinys sportuoti ir miegoti, kokie produktai dominuoja sveikatos piramidėje, kaip stiprinti imunitetą? Į šiuos ir kitus klausimus atsakė renginio dalyviai.

Kiekvienos klasės komanda, sudaryta iš 4 asmenų, paruošė pristatymą ir draugiškai palaikė kitų šeštokų pasirodymus. Vertinimo komisija: socialinė pedagogė Snieguolė Steponavičienė, visuomenės sveikatos specialistė Auksė Vizeraitė ir geografijos studentė Diana įdėmiai stebėjo ir klausėsi dalyvių atsakymų. Draugiškumo, darnos bei vienas kito palaikymo reikėjo ir sportinėje rungtyje.

Norėtųsi, kad kiekvienas mokinys gyventų kuo sveikiau ir realizuotų savo jėgas bei energiją gyvenimo iššūkiams, įveiktų sunkums bei išbandymus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos