Vilniaus miesto vaikinų tinklinio varžybos

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2023-01-24
  • Kategorija: Pranešimai

Šių metų sausio 24 dieną Balsių progimnazijoje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Vilniaus miesto vaikinų  tinklinio pogrupių 2006 gim. m ir jaunesnių amžiaus grupės varžybos.

Su mūsų aštuntokų vaikinų komanda varžėsi Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazistai - dešimtokai. Varžybų pradžioje glumino mūsiškius ir stebinčius žiūrovus varžovų stiprūs smūgiai ir techniški perdavimai. Tačiau, puikiai vadovaujant ir atidžiai sekant savo žaidėjų kiekvieną smūgį komandos treneriui Eimantui Grybauskui, mūsiškiai žaidė nei kiek ne prasčiau nei varžovai. Anaiptol, kova vyko taškas į tašką, pirmaujant tai vieniems, tai kitiems žaidėjams. Pirmąjį setą Balsių progimnazijos tinklininkai laimėjo kelių taškų persvara. Antrą setą, labiau susikaupę, laimėjo gimnazistai. Trečiasis setas buvo pats įspūdingiausias, pareikalavęs iš žaidėjų daugiau atsakomybės už komandą ir atidesnių perdavimų bei stiprių smūgių. Mūsų mokyklos sirgaliai karštai palaikė savąją komandą. Ir ne veltui, nes kelių taškų persvara dešimtokus gimnazistus nugalėjo aštuntokai.

Mūsų pogrupį laimėjo Balsių progimnazijos tinklininkai! Ačiū jiems už gražias emocijas. Linkime žaidėjams ir treneriui dar daug gražių pergalių.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos