Tarptautinis meninės kūrybos konkursas

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2024-03-27
  • Kategorija: Pranešimai

Minėdama Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo metines, Kauno Kovo 11-osios gimnazija organizavo tarptautinį 5-12 klasių mokinių meninės kūrybos (literatūrinių miniatiūrų, piešinių, suvenyrų ir dainų) konkursą tema „Mūsų laisvės ženklai“. Konkurso tikslas – ugdyti mokinių pilietinį aktyvumą, tautinę savimonę, pagarbą savo šalies istorijai ir kultūrai, kūrybiškai perteikti istorinę ir asmeninę patirtį.

Konkurse dalyvavo Lietuvos bei užsienio mokyklų mokiniai, kurie savo darbais įprasmino iškilių asmenybių atminimą ir kovų už laisvę ženklus. Nuoširdžiai džiaugiamės, kad mūsų progimnazijos 8f klasės mokinė Elžbieta Kazakevičiūtė, sukūrusi miniatiūrą „Po audros“, tarptautiniame miniatiūrų konkurse (5-8 klasių grupėje) laimėjo I vietą.

Iškilmingame apdovanojimo renginyje, vykusiame Lietuvos karininkų ramovės rūmuose, konkurso laureatams ir prizininkams buvo įteiktos padėkos, diplomai bei rėmėjų įsteigtos dovanos. Už kūrinio meniškumą ir idėjos originalumą mokinė buvo apdovanota išskirtiniu prizu – statulėle „Kūrybos sparnai“. 

Linkime, kad šis laimėjimas Elžbietai suteiktų naujų minčių ir kūrybinio įkvėpimo!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos