Fizinio ugdymo pamoka kitaip: patirtis Italijoje

  • Paskelbė : Mokyklos administracija
  • Paskelbta: 2022-10-24
  • Kategorija: Pranešimai

Spalio 21 d.  Balsių progimnazijoje vyko gerosios patirties sklaidos seminaras Vilniaus miesto fizinio ugdymo mokytojams. Teorinėmis ir praktinėmis žiniomis įgytomis tarptautiniame sporto forume Italijoje dalinosi Virginija Giršvildienė (Balsių progimnazija), Irutė Juršėnaitė (Teofiliaus Matulionio gimnazija), Laura Batutytė-Gudžiauskė (Šv. Kristoforo progimnazija).

Seminaro tikslas – mokytojams perduoti praktines žinias, kurios paįvairintų fizinio ugdymo pamokų turinį ir mokinius dar labiau motyvuotų aktyviai fizinei veiklai. Visiems seminaro dalyviams buvo sudaryta galimybė visas fizines veiklas išbandyti praktiškai. Fizinio ugdymo mokytojai patyrė daug teigiamų emocijų, išsinešė naujų idėjų, kurias perkels į savo fizinio ugdymo pamokas.

Balsių progimnazijos direktorė ir fizinio ugdymo mokytoja pabrėžė: „Dalinimasis gerąja patirtimi visada stiprina bendradarbiavimą ir skatina ugdymo procesą organizuoti kūrybiškai ir inovatyviai. Mokykimės vieni iš kitų ir vieni su kitais – tai kelias, kuriuo turi eiti sėkmingas šiuolaikiškas mokytojas“.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos